Romconstruct A.G.

Proiectare

Modelare structurala

 

Cazuri de cedare

O proiectare iresponsabila poate duce la efecte inimaginabile asa cum se poate observa in exemplele de mai jos:

 


Imaginatia dumneavoastra, motivatia noastra.

Alegand o proiectare de calitate aveti garantia ca a-ti inceput investitia cu dreptul si ca o veti finaliza cu succes.
Formam o echipa dinamica cu ingineri tineri si cu ingineri experimentati. Suntem in contact permanent cu evolutia tehnicilor de calcul si materialelor noi din domeniu.
Puteti economisi pana la 40-60% printr-o proiectare optima prin utilizarea unor solutii moderne, conformarea corecta a constructiei si utilizarea unor materiale noi.
Fiecare proiect presupune o complexa sinergie de inspiratie, creativitate, analiza, lucru in echipa si cunostinte tehnice.
Folosind cele mai performante echipamente si softuri pentru modelare, detaliere, testarea rezistentei si durabilitatii unei constructii suntem in masura sa oferim incredere clientilor si sa adaugam valoare constructiilor.

Solutii adaptate fiecarui tip de buget.

Oferim clientilor nostri posibilitatea de a-si stabili gradul de siguranta al constructiei. Normele actuale definesc un nivel de siguranta, noi insa consideram ca beneficiarul este singurul in masura sa decida  ce-si doreste, evident cu respectarea specificatiilor din normativele europene in vigoare si asistenta noastra permanenta.
Pe tot parcursul proiectarii beneficiarul este pus la curent cu stadiul in care se afla documentatia tehnica si are acces permanent, fiind un factor activ cu scopul declarat de a obtine constructia dorita.
Avem mereu o relatie buna cu arhitectii carora le apreciem ideile si garantam ca vor fi multumiti de rezultatul final. Apreciem arhitecturile nonconformiste si le privim ca pe o provocare fara a transforma viziunile in cladiri paralelipipedice. Avem solutii moderne si utilizam metode de calcul care ne permit acest lucru.

Relatii profesioniste cu clientii

Fiecare client este important si consideram ca recomandarea acestuia ne ofera garantia ca proiectul a fost o reusita. Pe toata durata de viata a constructiei suntem alaturi de beneficiar, asigurandu-i acestuia consultanta in ceea ce priveste comportarea in timp.
Intelegem ca din bugetul total, partea alocata constructiei reprezinta o parte importanta din intreaga investitie si ca e important ca ei sa fie bine folositi. E greu de gasit acel punct de echilibru dintre proiectare sigura si proiectare economica si doar cunoscand bine metode de calcul moderne, studiind zilnic publicatii din domeniu, cotatii zilnice ale materialelor, serviciilor etc. poti avea certitudinea ca ai ales ce e mai bun.
Proiectarea sigura presupune obtinerea unui nivel de siguranta compatibil cu cerintele normativelor europene.
Proiectarea economica presupune obtinerea unui cost minim prin conformarea eficienta si alegerea combinatiei de materiale corespunzatoare.
Oferim consultanta gratuita in orice situatie putand astfel beneficia de un punct de vedere avizat. Chiar daca aveti un proiect realizat, ori o constructie finalizata si sunteti nemultumiti de solutia aleasa veniti si ne cereti sfatul.

Metode proprii de calcul structural

Cunoastem normele europene in vigoare, le intelegem in amananunt fapt ce ne permite sa tragem singuri concluziile. Am studiat normele europene,  japoneze, americane, canadiene si carti de specialitate de ultima ora.
Pentru determinarea starii de eforturi dintr-o structura vom reproduce cu acuratete maxima forma reala a acesteia.
Calcul static liniar.
Calcul elementelor tinand cont de efectul P-Δ.
Calcul static neliniar.
Analiza dinamica a structurilor.DETALIERE 3D

Detaliem fiecare proiect in format 3D, fapt ce ne permite un control si o eficienta sporita.
Pentru a ne asigura ca nu apar probleme la executie, realizam o simulare computerizata inainte de inceperea acesteia. Astfel suntem siguri ca am ales solutia cea mai rapida si cea mai usor de executat.
Detalierea proiectelor in format 3D creeaza automat desene de executie pentru fiecare reper si genereaza fisiere NC files care sunt transferate catre masini cu comanda numerica. Executia acestor repere va fi astfel automata, elimindand erorile umane de trasare, debitare, gaurire si asigurand o viteza de executie foarte mare. Lucrul in 3D, reprezinta viitorul ingineriei si ajuta la reducerea erorilor de proiectare des intialnite in 2D.
Consideram detalierea ca fiind partea cea mai importanta a unui proiect deoarece pe baza ei se executa. O detaliere profesionista garanteaza reusita executiei. In imaginile atasate se poate observa nivelul de detaliere oferit.

Structuri industriale

Structuri civile

Utilaje si structuri speciale

Solutii tehnice

 

You are here: Home