Romconstruct A.G.

Prezentarea companiei

Montaj structuri industrialeCompanie cu capital integral privat specializata in principal pe executia de structuri metalice complexe , S.C. ROMCONSTRUCT A.G.   are sediul  si facilitatile de productie  in Buzau.
Locatia ii confera avantajul accesului la principalele cai de transport atat in tara ( acces direct la cale ferata si la autostrada ) cat si in strainatate (  250 km pana la Portul Constanta ) .

ROMCONSTRUCT A.G. dispune de o baza de productie de 25.400 m2 , din care  2.700  m2 reprezinta  ateliere dotate cu utilaje performante  care sa asigure  executia la standarde de calitate cerute de cei mai exigenti clienti .
Calitatea lucrarilor executate de noi este garantata de folosirea personalului de inalta calificare , certificata de autorizatiile  pe care le detinem si recomandata de catre clientii nostri.

Obiectivul ROMCONSTRUCT AG  este de a satisface in totalitate cerintele clientilor si de a acoperi un procent cat mai mare din piata constructiilor metalice . In scopul realizarii de proiecte la cheie , compania si-a dezvoltat activitatea pe doua directii principale  :

Structuri metalice: fabricatie  in ateliere proprii si montaj de structuri metalice complexe pentru constructii industriale si civile ;

Lucrari civile: compania detine o statie de producere betoane moderna, complet automatizata , capabila sa produca  40.000 m3 de beton anual; in scopul reducerii costurilor si al cresterii eficietei, agregatele necesare sunt produse in propria statie de sortare .

 

 

 

You are here: Home